O nama

Vaš siguran izbor - turbo servis koji vam pruža sve.

TURBO SERVIS BOŽEC

Sa radom smo počeli 2003. godine, kao mala porodična firma. Prve poslove smo obavljali sa samo nekoliko mašina za obradu radilica i blokova, dok smo obradu glava motora radili ručno.

Kvalitet našeg rada, kao i predanost i odgovornost u poslu su nam omogućili da, nakon samo tri godine, zbog obima posla proširimo svoj mašinski park, kao i svoj tim. Od 2009. godine posedujemo i kompletnu opremu za servis turbokompresora koju konstantno unapređujemo i nadograđujemo. Danas, uz najsavremeniju opremu i 10 vrhunski obučenih profesionalaca predstavljamo lidera u regionu na polju popravke SUS motora i servisa turbokompresora.

MUŠTERIJA NA PRVOM MESTU

Od prvog dana vodimo se idejom beskompromisnog kvaliteta i željom da zadovoljimo potrebe svih naših mušterija.

To je i jedan od razloga zašto su u našem turbo servisu mušterije uvek na prvom mestu. Pažljivo slušamo i uvek izlazimo u susret svim vašim zahtevima kako bismo postigli zajednički uspeh. Pružamo i garanciju na sve naše usluge kako bismo opravdali poverenje koje nam ukazujete. O zadovoljstvu naših mušterija govori činjenica da nam se mnogi rado vraćaju i često nas preporučuju. Neka od njihovih iskustava iz našeg turbo servisa možete pročitati ovde

TURBO SERVIS BOŽEC

NAŠ TIM

Vladimir Božović
Generalni direktor
Đorđe Božović
Specijalista za turbo servis
Milan Đoković
glavni majstor

NAŠE PREDNOSTI

Uz najsavremeniju opremu i vrhunski obučene profesionalce vaš auto je siguran u našim rukama.

Ne samo da izlazimo u susret svim vašim zahtevima, već vam i garantujemo kvalitet svih naših usluga.

Čak i ako ne možete da dođete lično u naš servis, zahvaljujući razvijenoj mreži transporta, možemo vam poslati delove poštom.
Zbog vrhunski obučenih majstora i vrlo precizne dijagnostike, kod nas možete otkloniti sve vrste kvarova.

Zbog iskustva i stručnosti našeg tima, celokupan turbo servis radimo za svega par sati, nakon čega je vaš auto spreman za vožnju.

UTISCI KLIJENATA

turbo-servis-bozec-9

UVEK IDEMO NAPRED

Konstantno unapređujemo svaki segment poslovanja, trudimo se da idemo u korak sa vremenom i unosimo inovacije u svoj posao.

Nadograđujemo svoja znanja u oblasti servisa turbokompresora i obrade glave motora, ali i drugih usko vezanih oblasti koja nam mogu koristiti u radu. Mnogo truda ulažemo u svoj tim kako bismo zajedničkim snagama postigli najbolje rezultate. Upravo timskim radom prevazilazimo sve moguće prepreke i eventualne probleme i poboljšavamo efikasnost i brzinu rada. Uz sveprisutnu profesionalnost i ljubav prema poslu, donosimo vam besprekornu uslugu maksimalnog kvaliteta.

NAŠI KLIJENTI

ZNAMO GDE ŽELIMO DA BUDEMO

Znamo ko smo i gde želimo da budemo. Ispred sebe uvek postavljamo jasne i visoke ciljeve koji nas motivišu da svakog dana budemo sve bolji u svom poslu.

Naš tim čine visokokvalifikovani majstori, vrhunski znalci svog zanata. Koristimo najkvalitetnije materijale i mašine za rad kako bismo vam omogućili najbolju uslugu koju možete dobiti na tržištu. Postavili smo čvrste i sigurne temelje uspešnog poslovanja i jasne principe rada od kojih ne odstupamo, a koji nam omogućavaju da gradimo uspešan tim u službi naših mušterija. Predanim i kontinuiranim radom postižemo značajne i sigurne uspehe koji se ogledaju u kvalitetu obavljenog posla, kao i zadovoljstvu svake naše mušterije.

POSETITE NAS

Želite da saznate više o nama? Dođite da se upoznamo. Pozovite nas telefonom na 032/546 10 09 ili nam pišite na turbobozec@gmail.com. Možete nas i posetiti na adresi Bulevar oslobodilaca br. 100 u Čačku. Za sva vaša pitanja i nedoumice, rado vam stojimo na raspolaganju.

turbo-servis-bozec-7

VIZIJA BUDUĆNOSTI

Krenuli smo putem uspeha i ne planiramo da stajemo.

Tokom prethodnih godina stekli smo reputaciju jednog od najkvalitetnijih i najboljih turbo servisa u regionu koji svojim mušterijama uvek pruža najbolje. Tu reputaciju dragoceno čuvamo i nastavljamo da je opravdavamo svakim narednim korakom. Ulažemo u svoj tim, njihova znanja, kao i sve neophodne resurse za kvalitetno i sigurno obavljanje posla. Modernim i unapređenim mašinama, najsavremenijim delovima, obrazovanim i obučenim timom, najnovijim tehnikama i metodama rada, dižemo stepenik više i postavljamo nove standarde u oblasti servisa turbokompresora i obrade motora.