Zašto izabrati nas

Upoznajte se sa nama, postanite naš partner

6 RAZLOGA ZAŠTO SMO VAŠ NAJBOLJI IZBOR

U regionu postoji veliki broj turbo servisa koji rade popravku, remont i zamenu turbokompresora. Kako među njima odabrati pravi – onaj koji će odgovoriti na sve vaše potrebe, pružiti vam fantastičan odnos cene i kvaliteta i osvojiti vaše poverenje na duže staze? Saznajte zašto je Turbo servis Božec najbolje rešenje za sve vaše probleme sa turbokompresorom, ali i drugim delovima vašeg vozila.

1. KVALITET BEZ PREMCA

Turbo servis Božec prati novine na tržištu i uvek je u toku sa promenama koje nastaju na polju rada sa turbokompresorima. Koristimo najkvalitetnije delove i opremu za rad u servisu. Posedujemo najsavremenije mašine za obradu blokova, radilica, glava i gnezda ležaja, kao i kompletnu opremu za turbo servis i popravku turbokompresora. Konstantno unapređujemo svoja znanja i veštine koje nam omogućavaju da svojim mušterijama pružimo neprikosnovenu uslugu i sigurnost kvaliteta.

2. TRANSPARENTNO POSLOVANJE

Želimo da otklonimo svaku potencijalnu nedoumicu i opravdamo vaše poverenje. Iz tog razloga, u našem turbo servisu ništa se ne radi „iza paravana“. Sve što vas zanima možete da pitate, ali i da vidite. Pozvani ste da budete prisutni prilikom defektaže turbokompresora i odmah na licu mesta dobijete informacije o uzrocima nastanka kvara, kao i potrebnim sanacijama nastalog problema.

turbo-servis-razlozi-4
servisiranih turbina
mašinskih obrada motora
godina tradicije
najmodernijih mašina za servis
turbo-servis-razlozi-5

3. STRUČNI I EKSPEDITIVNI RADNICI

Svesni da kvalitet rada u najvećoj meri zavisi od adekvatnih znanja i veština naših radnika, mnogo pažnje i truda ulažemo u njihovu obuku. Svi naši radnici pored neophodnih teorijskih znanja u oblasti rada imaju i značajne praktične veštine koje im pomažu da posao obave što bolje i u što kraćem vremenskom roku, ali i da kasnije lakše nadograđuju postojeća znanja.

4. SVE NA JEDNOM MESTU

Imate problem sa vozilom, ali niste sigurni šta je u pitanju? U Turbo servisu Božec sve vaše dileme će biti rešene. Bilo da je problem u turbokompresoru, ili nekom drugom delu imaćete mogućnost da nakon dijagnostike saznate koji problemi postoje, zašto je do njih došlo i šta je potrebno da se uradi kako bi se oni otklonili. Zbog velikog broja obučenih majstora koji rade u našem turbo servisu, omogućavamo vam kompletnu uslugu popravke svih nastalih kvarova na jednom mestu.

turbo-servis-razlozi-7
turbo-servis-bozec-24

TURBO SERVIS

Kompletan turbo servis kod nas podrazumeva demontažu i montažu turbine uz remont, kao i kompletnu zamenu oštećenih delova, uz odgovarajuću mehaniku i obučene majstore.

turbo-servis-bozec-25

MAŠINSKA OBRADA MOTORA

Celokupna obrada motora koja uključuje obradu glave, bloka, klipnjača i radilice, vrši se na savremenim mašinama uz adekvatno obučene i iskusne majstore.

turbo-servis-bozec-27

POPRAVKA AUTOMOBILA

Kod nas možete dobiti uslugu kompletne dijagnostike svog automobila uz adekvatno i realno rešenje svih postojećih kvarova, po sistemu ključ u ruke.

turbo-servis-razlozi-8

5. UVEK U SLUŽBI SVOJIH MUŠTERIJA

Veoma nam je važno zadovoljstvo naših mušterija i zato uvek brinemo o njima, uvažavajući njihova mišljenja, želje i potrebe. Izlazimo u susret specifičnim zahtevima i tražimo najbolja rešenja kako bismo postigli uspešnu saradnju. Kod nas ste uvek dobrodošli, za svako pitanje, svaku nedoumicu, svaki problem koji imate sa vašim vozilom.

6. GARANCIJA NA SVE NAŠE USLUGE

Svoj posao shvatamo ozbiljno i radimo ga predano, obraćajući pažnju i na najsitnije detalje. Cilj nam je da svaka naša mušterija bude zadovoljna završenim poslom, sigurna da je problem rešen na pravi način. Kako bismo vam osigurali bezbrižan period nakon turbo servisa vašeg vozila, ali i uverili vas u kvalitet našeg rada, na svaku našu uslugu dajemo garanciju od čak 12 meseci.

turbo-servis-razlozi-9

NAJBOLJE ZA VAŠE VOZILO – TURBO SERVIS KOJI PRUŽA VIŠE

Posetite nas i na licu mesta otkrijte zašto smo najbolje rešenje za sve eventualne probleme vašeg vozila. Bilo da imate pitanje, želite da zakažete turbo servis ili dobijete potrebnu informaciju, tu smo za vas. Možete nas pozvati telefonom na 0360/546 1009, pisati nam na office@turboservisbozec.rs ili nas posetiti na adresi Bulevar oslobodilaca Čačka, br. 100 u Čačku.